Pro přítele a kamaráda M* * * * * *
Anotace: ......s velkým srdcem......držím Ti pěsti, abys měl štěstí....
Jak smutno je mi na duši,
to nikdo z Vás netuší.
Za přítele, kamaráda,
kterého mám velmi ráda.
* * * * * * * * * * * * * *
Vím, že to není tvůj šálek kávy,
dýchat dezifekce páry.
Východ slunce pozorovat jen z postele,
adrenalin chybí – nemáš mráz po těle
Raději bys dýchal
svěží horský vzduch,
na lyžích sjížděl kopce
nebo běhal kruh.
Raději bys bivakoval
ve výškách skalních,
do údolí sestupoval
v oparech ranních.
* * * * * * * * * * * * * *
Tak s sebou beru Tě v mysli,
abys viděl, jak na sjezdovce
sníh v slunci jiskří.
Cítil vzduch svištící kolem uší,
jak lyže bílou čistotu sněhu ruší.
Tam na pláních nebo na sjezdovce,
nechal jsi už pro jednou svoje srdce.
Pořádně to spolu rozbalíme,
na lyžích se vyřádíme.
Snad vše špatné bude pryč,
vždyď říká se, že sport
ke zdraví je klíč.
Přečteno 426x
Tipy 27
Poslední tipující: Jiná, šuměnka, Zasr. romantik, j.c., modrá..., CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š., Mbonita, divoska_jaja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)