Zoufalství a láska ...
Anotace: ***-... ty k sobě rozhodně patří ...
.
Sám sebe přibij na svůj kříž,
neboj se v žalu roztrhnout svůj šat ...
a nemysli si,
že jsi smrti blíž
když s novou láskou budeš
... zas nový oblékat ...
*
.
--------------------------------------------------
Comment kdysi dávno pro " Trdlo " ...
*
.
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: šuměnka, Denael, TetaKazi, Noc17, labuť, Jana M., Lota, umělec2
Komentáře (1)
Komentujících (1)