Koukám, že špáďa zase řádí. :) Ani se nedivím, jsi skvělou inspirací. Máš tam moc hezká přirovnání.
02.02.2011 09:54:00 | Dota Slunská
A v deset se nenapiju. Na pomezí žolíci loží zem opanují, pane! Neste se dva!
U ní na zem? V mezanínu?
Inu, u ní.
Inu, funí na zem v mezanínu, funí...
I nu, funí.
Esenci sic nese...
Eso v nose nes on vose.
Che-che, všech? Ech!, che-che, švech? Ech!
01.02.2011 22:17:00 | Špáďa