Život člověka změní
Neumím
číst ve Tvé tváři
a domýšlet si
co Ti asi schází
neumím se ponořit
do bolesti
jenž do srdce se
vkrádá
neumím rány zacelit
a ani tvrdit
jak moc Tě mám ráda
když tomu tak není
...
život člověka změní
...
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: Denael, Giginka, Květka Š., CULIKATÁ, Danga, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)