Když....
Anotace: ......................
...........
když vzpomínka vyhasíná
když na ruce je zima
když i hudba hluše zní
jak cáry mlhy polední....
když najednou ohlédneš se zpátky
na dny všední i svátky
skřípavý zvuk zavíraných dveří
pár kapek deště
do kadeří
...
když srdce svírá úder poslední
už nepřijedeš
v žádném z dní
....
Přečteno 428x
Tipy 43
Poslední tipující: šuměnka, vodnař, V.N.Losinský, Sladkalu, Actafool, Jana M., modrá..., hanele m., umělec2, Štěpina G, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)