MUDr. Úplatek
Anotace: Tak to prostě někdy chodí...
Chodbami bloumá, obézní
chlápek,
ordinaci
hledá doktor Úplatek.
Kdo je socka, ten si pěkně počká,
boduje, kdo je uznalej,
ostatní maj občas namále.
Doktor v práci, rád se napije,
bát se není čeho,
chrání jej bílá mafie.
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, umělec2, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)