PROBUZENÍ
Anotace: Když jarní paprsek, na okno zazvoní,
Když jarní paprsek,
na okno zazvoní,
květy se rozvinou,
s radostí zavoní.
Jak slunce v úsvitu,
duše se probudí,
otevře oko své,
tmu v světlo promění.
Ten starý zázrak,
z poznání pramení,
ani ta touha snad,
nic na tom nezmění.
Volání života,
naše dny probouzí,
láskou se prohřejí,
nikoho nesouží.
I výkřik slavíka,
dává nám znamení,
že je tu lásky čas,
je tu čas proměny.
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, strašidýlko-střapatý, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)