Lháři
Tichá noc,
Mráz mě štípe
Do tváře.
Stačilo Tvé pohlazení,
Já přestala
Tě mít za lháře.
Ale teď,
V srdci kámen,
Těžce se dýchá,
Tak prý chutná
Lásky dýka.
Do mé hrudi náhle
Vražená,
Hrdost díky Tobě
Opět
Sražená.
Ráno se probudím na ulici s dírou v těle,
A nade mnou moji Andělé.
Lháři.
Přečteno 352x
Tipy 21
Poslední tipující: Dračičák, jedam, Sladkalu, Danga, tajemná slečna, Kars, CULIKATÁ, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Niky88, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)