Koloběh
Anotace: Krátká říkanka o životě, tak, jak se mi zjevil ...
Jít, mít,
pít, chtít.
Muset, toužit,
zdravit a mhouřit.
Tušit a neznat,
Vědět a poznat.
Vidět a milovat
Slyšet a litovat.
Život je težký,
prý jde se pěšky.
Nevím co chci,
ale,
přeci jen jdi!!
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)