Anotace: S praporem nad Hradem všechny vás okradem...
a co více?
už snad ani nebrala si rukavice
stopy klidně nechávala všude
prstů, bot i rtěnky svojí rudé...
11.02.2011 18:29:00 | šuměnka
Dal jsem si letos za metu
se lží že na Hradu zametu...!
Dlouho tam ptačí obr tlí
je třeba podtít mu obrtlík...!!
I další ptáky snad vystřílet,
ať se těm budoucím zbystří let!!!
Až potom nade mnou zaklapne past,
na všechny zakřičím: Jděte se pást!!!
02.02.2011 20:16:00 | Špáďa
o tom už psával Okudžava
je furt stejný žádná sláva
když říkáš krásko Brunhildě
...neni to lepší na Kvildě?
02.02.2011 17:10:00 | zenge
lež nechme ležet
lépě běžet v rytmu tanga:-)
jste připraveni?drazí?
i když vítr mrazí
nám bude horce
při valčíku či polce:-))
02.02.2011 16:22:00 | Mbonita