Znova
Anotace: Když si jednou natluču úsměv...jdu do toho znova, jak jinak. Jednou plním to, co mi řekli. Mohou být spokojeni.
Říkals, že toho nenechám.
Chtěls to tak a máš to mít.
Říkals, že toho nenechám,
že nikdy nebudu jedna z Nich.
Nikdy nebudu stejná,
řekls mi to, plním tvoje slova.
Nikdy nebudu stejná,
odhalils mě. Zas a znova,
zkoušet znova,
aby došlo na tvá slova.
Stále znova...
nechť se naplní tvá slova!
Komentáře (0)