Tváři v tvář - Noc je lhář
Jsi ve všem ukrytá
Kamkoli se podívám ty tam jsi
Sedíš u počítače a píšeš si úkoly
Jdu do práce a ty vstáváš do školy
Tolik let už tě tu mám?
Jen nevím zda tě znám!
Jsi to opravdu ty?
Na fotky sedá prach a já ?
Hlásím malý citový krach...
Chci odejít však nevím kam
Kam se pohnu tam tě mám
Jsi v mém srdci napořád
Ten pocit má mě ale hřát!
Tak proč mě tolik zebe
Chci konečně cítit vedle sebe tebe…
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: Cecilka, SZNUPY, CULIKATÁ, labuť, Doradan, strašidýlko-střapatý, Sladkalu
Komentáře (3)
Komentujících (3)