možná už nejsem tolik línej
nedávno
šel jsem hrát fotbal
kterej jsem nehrál
fakt dlouho
nesnášim
tu fotbalovou mašinérii
tradici teplejch hošků
a hereckejch výkonů
hrajem a
na každym z nás
je hned vidět množství cigaret
co kdo spotřeboval
dohráli jsme
byl jsem fakt zničenej
dlouho jsem se pořádně nehejbal
jsem línej
i do hospody
občas odjíždim autem
a odcházim ožralej
kdy už línej nejsem
po fotbalu
jsme šli do hospody
a ožrali se
jen tak sportovně
ráno po vzbuzení
jsem kromě kocoviny
cejtil i nohy
je to dobrá změna
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikotin, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)