JEN TAK MYŠLENKY
Anotace: myšlenky jen tak...../3/
Nepropadám panice
nevěším se na klice
ze všeho nejvíce
trápí mně polidštěné opice
Svěží průvan od západu
nabourává pohodu
je v tom ale trochu vzruchu
z východního vzduchu
Mám jen jednu otázku
Proč život visí na vlásku
je tak silný já to vím?
proto na to odpovím,....
Přečteno 279x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Helena Lovecká, Zasr. romantik, Danga, hašlerka, Květka Š., Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)