Je to kvalitní, má to spád, hloubku, vyvolává to silné pocity, ale téma je stejné.
Je jasný, že člověk píše o tom, co žije a to mu jde nejlépe a je to nejpravdivější.
Nechci a neříkám - nepiš o vztazích, touhách, lásce, zklamání. To ti jde mistrně! a byla by škoda přestat.
Ale žiješ i pro děti a s dětmi, pro puberťáky v klubu, táhne tě sociální práce, tuším, že máš i obavy z jiných věcí a radost z jiných oblastí.
Hele, neber to jako rady moudrých, kritiku ... ale jako povzbuzení o toho, kdo se taky potýká se šablonami témat.
09.02.2011 18:20:00 | René Vulkán