Život s tebou
Život s tebou?
Dlouhé dny, krátké noci,
později,
útočiště v posteli,
zatažené žaluzie,
na zemi pohozené oblečení,
vyvanulý parfém Hugo Bosse,
spánek na půl žerdi,
vyhublá těla,
společné fotografie po stěnách.
Ze světla do tmy,
z mnoha jen dva,
z lásky milování,
z života rutina.
Staly se z nás kousky skla,
křehké střepiny,
hozené do hlubin moře,
vyvržené,
obroušené oblázky.
(bez lásky?)
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Pevya, Judita, Sladkalu, James Libustka, strašidýlko-střapatý, Javavia, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)