ti kouzelní co zbyli
smíchem obdaří
a hned je krásně kolem nás
zloba ať je v bodláčí
a dobří lidé z nás...ST Moudro co na mě dýchlo
05.02.2011 19:44:00 | Tanzania
Tak bodlák k Tobě se cpal,
že ti až do lože vnik,
pak s tebou po léta spal...
Že by to byl bolševník? |;-)
04.02.2011 00:07:00 | Špáďa
Hezky jsi to v básni vystihla, je to tak.
Ukrytá vina pod sněhem
člověka snad změní doba
dnes neobdaříš úsměvem
k smíchu je Díky
v nás zloba
03.02.2011 21:16:00 | carodejka
každej den vybírám pár trnů
co jsem si přinesla...ano
občas to i bolí...
03.02.2011 20:52:00 | Mbonita