Odloženo na později
Zase tančím po papíře
a kapičky vína
si nechávám sklouznout do výstřihu
Je to jen na chvilku
jako když vánek zastudí na šíji
Dnes se mi nechceš svěřovat
Měli jsme dohodu, vzpomínáš?
Probdít noc na kopci v trávě
opít se deštěm
a před pátou ranní
hladit mlhu i sami sebe
A ty jen řekneš
"odloženo na později"
Uštveš mě
jak lovci zvěř
a stejně půjde
jen o sex
Ostatními city jsme si už prošli
Dá se nepodlehnout?
Už obdivuji
jen tvou sílu
v pažích
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Bernadette, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, její alter ego, René Vulkán, Javavia, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)