Anotace: byla obsažena u Hašlerky v básni na http://liter.cz/Basne/317000-view.aspx... Já ji jen převeršoval...
Mé kroky zase povedou zimní krajinou
vezmu to procházkou...
zasněženým polem a svojí steztičkou
hned nato zahnu do lesa
nad hlavou vidím nebesa
všude jen ticho,bílý sníh
sem tam jde slyšet jen havraní křik
křehké prsty svým dechem zahřeju
a na mém vzkazu bude stát
JE MI MOC LÍTO LITERU...
04.02.2011 22:27:00 | střelkyně1
Když smutná procházím se v karlínském parku
hledám tvůj vzkaz, v němž zveš mě na polárku
chlad mé prsty nechává zkřehnout do běla
pohledem upřeným k Žižkovu přivolám anděla.
Krásné, Vladimíre...ST!
04.02.2011 20:41:00 | hašlerka
"chlad prsty nechal zkřehnout do běla"
a vůně vlály dál a vlát si budou zas
a v příštím století tam bude jiný rozmazaný vzkaz
na těle hříšných polibků a křídlech anděla...
04.02.2011 10:43:00 | šuměnka