Někde za margarínem
když je ráno ještě tma
a do ledničky míří čerstvá zima
věřím že mě čekáš
někde
v prázdnu za margarínem
a jsou i rána samotná
plná hořkosti a piva
a taky stavů
kdy se nechce jíst
ty fakt to smutkoprázdno umíš vykreslit...
já bych tedy byla pro máslo alespoň :-)))
16.01.2014 03:54:20 | zelená víla
vrau, jízda
20.03.2011 21:14:00 | Trdlo
a jsou i rána samotná
plná hořkosti a piva
a taky stavů
kdy se nechce jíst
-
znám
04.02.2011 05:29:00 | humus