ničemné nic
ničí mě to
ničí mě ta vaše i
moje bezstarostno
ničí mě špatný zakřivení ovoce
i nevyhovující třída
ničí mě že nemam klíče
co jsem pár chvil předtím měl
ničí mě mír
a válku neznám
až přijde válka
zničí mě to
budu zničenej
a ničit mě nebude
ani to špatný ovoce
ničit
mě nebude už vůbec nic
nebude ničení
ni zničení
bude jenom
prázdno
ba ani to
to už bude
dávno pryč
nebude
nic
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle
Komentáře (1)
Komentujících (1)