otázka lidské mysli
K čemu je dobrá špatnost
když není špatné dobro
Anebo je
Anebo není
Ach, to lidské tlení a
pití
snění a
umírání živejch věcí
Dobro a špatno
není
To jen člověk
přežívá
poslední zbytky
naděje
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, korncaffe, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)