Mamince
Anotace: tahle je pro Tebe mami, mám Tě moc ráda...
Mamince
Dalas mi život, lásku
a dobré vychování,
chránila si mne před zlým světem,
vštěpovalas mi zásady etiky,
dalas velmi mnoho svým dětem
Někdy jsme se pohádali,
však vždy mi to bylo moc líto,
jestli jsem Ti někdy slovem ublížila,
maminko prosím,odpusť mi to
Doufám, že víš,jak moc Tě mám ráda,
i když z mých úst jsi to ještě neslyšela,
však říkám Ti to nyní
a chci,abys mne vyslyšela
Ať už budu na míle daleko,
či nikoliv,
chci abys věděla,
že budeš-li potřebovat,
pomůžu Ti kdykoliv
Stačí jen zavolat
či napsat pár vět,
já ihned přijedu,
vždyť přivedlas mne
na tento svět
Jsi mou matkou
a kamarádkou zároveň,
máš dobré srdce
a čistě ryzí úroveň
Přečteno 3253x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
Komentáře (3)
Komentujících (3)