Nádech ...
Anotace: ***- ... a výdech ...
.
naddechnout a vydechnout
10 - 20x za minutu
po celý čas
... zas a zas ...
a pak někdy
nech naddechnout duši
párkrát za život
a v tom bude všechno ...
spadané listí
voskové svíce vánoc i dušiček,
rány a pot, a vůně šeříku
nedefinovatelná radost i smutek
že semafor dneška mává zpět umrlčí rukou
a na volné koleji brzy vykvete jaro
a snad také ještě pár dnů
se kterými je možno pohrávat si
jako s barevnými míčky ...
... tak málo stačí ... k bezuzdné radosti ...
*
*------------------------------------------
.
Comment pro " kaja k " 3.2.2011 17:15
*
.
Přečteno 303x
Tipy 13
Poslední tipující: Oslice, šuměnka, Jana M., Lota, labuť, Mbonita, Jiná, Gabrielle, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)