Anotace: pod hladinou....
Nikotine i z těch horších myšlenek a rýmu občas najdeme ty lepší a dík za vyjádření pocitu...cením si to...
04.02.2011 20:10:00 | Radek.oslov.Šafárik
Je tam hodně frázovitejch řádků o ničem, navíc takových, že místy utvářejí infantilní rýmovačku, škoda toho.
04.02.2011 14:21:00 | Nikotin