Etapa
Jednou se všichni sejdeme
na místě kde etapa života končí
nebojte určitě se tam všichni vejdeme
jen pro některé to dýl a jiné dřív skončí
Před sebou ale ještě času dost
tak není se čeho bát
tak jdeme užívat si radost
a můžeme se do práce dát
Tak zatím na viděnou...
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)