Každý vnímáme záchvěv poezie trochu jinak. U některých z Tvých veršů, po mém přečtení, to též "může" být jen "malý záchvěv poezie" Ale proč? Je snad nějaká svoboda mysli, ne? A každý je individál. TO také znamená, někdo může moji, či Tvou poezii vnímat velmi dobře, někdo ji jen kritizovat. Ale nač kritizovat obsah? Individuálně ho prožíváme a "dáváme" na papír.
04.02.2011 22:36:00 | Dollinka