Nebuď nešťasten
Nebuď nešťasten,
svět nebude potěšen,
zda-li vůbec víš,
když jen pohlédneš výš,
kolik toho svým smutkem,
tolik ztrácíš …
To přece nechceš,
nechceš nic,
co by bolest Tvou,
přenášelo mnou …
Nemyslím však jen na sebe,
omyl by to byl,
kdyby jen mě si „myl“ …
Pomysli na všechno,
co pro Tebe tu skládáme
a nezapomeň,
nikdy, nikdy!
Neopustíme!
Komentáře (2)
Komentujících (2)