Mohlo to být parádní blues
Mohlo to být parádní blues
lemovaný tvými koleny a vlasy
ale ty najednou nechtěla si
nasednout na Velkej vůz
a prásknout bičem
Mohlo to být parádní blues
pro naivní holku
vlasy omotaný kolem barovýho stolku
sága nočních múz
propletená chtíčem
Mohlo to být parádní blues
cítíme to stejně
když milujeme se né zrovna věrně
jak Othello, slavný divadelní kus
mohlo to být parádní blues
Mohlo by to být parádní blues…
Etc.
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Alci, Zasr. romantik, Nikotin
Komentáře (3)
Komentujících (3)