Definice lásky .-...
.
láska není ...
defragmentována na znaménka
tvoří shluky
s převahou jedné
nebo druhé
polarity
a s ambivalencí přímky
na Möbiově pásce
vrací se sama k sobě ...
*
.
------------------------------------------
*
Comment pro " kaja k " 3.2.2011 16:56
Dílko " Asi proto má mince dvě strany "
*
.
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, Jana M., šuměnka, Levandule, Denael, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)