O RYBAČKE
Anotace: Ešte jedna pre rybárov a.....
V rybníku je veľká šťuka,
väčšia než tatova ruka.
Nahádžem do vody múku.
Na tú múku chytím šťuku.
Tatko vraví:,,Poďme na vec,
ale šťuka, to je dravec.
Aby si nespravil chybu,
Musíš jej nastražiť rybu.“
Komentáře (3)
Komentujících (3)