Člověk a čas
Čas se stále krátí,
lidé více pospíchají.
Jsou jako vteřinové ručičky,
co se nikdy nezastaví.
Člověk a čas jsou rychlí
jako tající ledovce.
Až hodiny přestanou tikat,
člověk se zastaví a
ledovce roztají,
nastane konec světa
...
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: teniska
Komentáře (1)
Komentujících (1)