Vlastní Nebe s pecí
Anotace: Stroj na plnění přání,hned nebo na počkání?
Vesmír je mi nakloněn..
..snad mi celý nespadne
do klína
Od přání k splnění
jediná vteřina
a hvězdy žhnou
očima šelem
co v nás
v podkroví zvířecím
sídlí..
Ke koberci létacímu
ještě pár
okřídlených židlí
na zvlněných okrajích
vzdušného zámku
slánku
s hvězdným prachem
--jen ať nápadům slávu sype--
Měřidlo s jedním machem
woodoováha
s ostrými trny
posuvně-zdvižná
pelest s nebesy..
Mé vlastní
Nebe s pecí
hřejou přání
svižná
*
*
(V lítání se vyznám...!)
Přečteno 361x
Tipy 46
Poslední tipující: ZUMKA, vodnař, Maryje..., jvacl, Jiparo, kouzelníček, la loba, Marcone, Pevya, Sladkalu, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)