BLÍŽI SA BÚRKA
Anotace: Pre nepremokavých.
Obloha je krásna, čistá
a ja niečo tuším.
Asi sa tu niečo chystá.
Skryť sa skúsiť musím?
A mám pravdu, v diaľke mračno.
Bude búrka riadna.
Nevadí že som na lačno.
Odpoveď je kladná!
Áno skryjem sa!
Komentáře (4)
Komentujících (4)