Nosí naše boty
staví pro nás hrad
pak vezme svůj auťák
a řekne: "Mám vás rád."
Jen lumpačí a piští
co vidí - to zbaští
nebo ještě víc
Pak skulí se na postel
a nedělá nic
NIC - to jsou sladké úsměvy
a hluboké oči
do kterých nás šibalka
každou chvíli smočí ...