to šílenství
sny se zas rozpouštěj
ty jen stojíš
ve tváři ostrej vítr
ruce volný a nohy se nechtěj pohnout z místa
okna zrcadlí pohádky,
kterým věříme, nebo už snad ne?
jsme pořád malí
a jde to
jen hračky už nejsou co to bývalo
děsí tě
cesty jsou nedostupný
stejně jako při sněhový kalamitě
jen to je všechno v tvý hlavě
to šílenství
ta nedostupnost
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: myší královna, korncaffe
Komentáře (1)
Komentujících (1)