Snění o životě
Den bílej, jak má být.
Noc černá,
jen snít.....
O tom , jak jsem byla malá,
Nejšťastnějsí,
nejkrásnější,
nejmilovanější,
bezstarostná,
nevinná,
ctnostná.
Nechápající,
tapající,
často spící.
S mámou,
s tátou.
Nikdy sama,
vstupující do neznáma.
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Dračičák, Jirda, hašlerka, Danga, jarmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)