Slané svědomí
V útrobách mořské říše,
sčítaly se hříchy světa ..
Zápisem perleti,
v lasturu duhovou.
Pečetním koncem mořská pěna,
balící kroužek z vyplavených chaluh.
Posílá hlubina oceánu,
po písečných poslech zprávu.
Že následná vlna je smrtící.
...
zvěstují poslové valící ..
- se z hlubin modrého svědomí.
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: cevert, Jiparo, carodejka, teniska, Maro Deives, blue
Komentáře (4)
Komentujících (4)