Člověk
Anotace: "Stát se člověkem - to je umění" Novalis
Oči pro pláč zrozené
Uši pro zvuky ticha
Ústa pro slovo vyřčené
Nos vůně světa dýchá
Srdce pro lásku bijící
Duše pro dotek anděla
Tělo doslova žijící
A sebe jsem spatřila
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)