člověka ztráta milovaného změní
teď můžu to jen vykřičet do nebe,nic víc!
Nádherné!!!! ST
12.02.2011 10:00:00 | Nick Name
člověka ztráta milovaného změní
teď můžu to jen vykřičet do nebe,nic víc!
Nádherné!!!! ST
12.02.2011 10:00:00 | Nick Name
Pozdě, ale přece, alespoň modru si se svěřil.Velmi pěkná báseň,skvěle napsané.Veliké St.
06.02.2011 10:29:00 | CULIKATÁ
Konečně nějaká básnička, která má něco do sebe
a nejde jen o zmatené blekotání. Bravo tohle se mi opravdu líbí.
06.02.2011 09:24:00 | Dominik Plesr
k tomu je muzika,
ta silou svou vzpomínky oživuje
nějakým zázrakem do nitra proniká
a to, co v skytu kdesi máš, tak prostě vyplavuje...
k tomu je muzika,
ta najde i cos zapomněl a ztratil
nějakou formuli vždy srdci odříká
a to, co v těle schováno, se prostě vrátí...
06.02.2011 07:40:00 | šuměnka