VÁHÁNÍ
Váhání...co je Váhání
myšlenka co někam běží
to když do snu sněží
co když pozdě věty vchází
to včerejší lásky vyprovází
částečky včerejší noci
mlčící a bez pomoci
jen křídla orlu
mají křídla vlaštovky
co nelétají při zemi
kde je tvoje MLČENÍ
a jenom VÁHÁNÍ
VÁHÁNÍ......
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Danga, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Mbonita, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)