Já vím, že nejsi blázen...
Já vím, že nejsi blázen,
jen jsi trochu odlišný,
i když jsi do té skupiny házen,
není to pohled výstižný.
To, že potřebuješ pomoc,
psychologův hlas,
neznamená nemoc,
jen chce to čas.
I já v zajetí emocí,
doprovázena úzkostí,
tohle není nemocí,
jen způsobené zlostí.
Zlostí na minulost zrádnou,
objímám kolena své,
pomoc já neměla žádnou,
a tak vzalo to za své.
Chce to jen čas,
čas, který nemám,
v zajetí řas,
pomoc já neznám.
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch
Komentáře (1)
Komentujících (1)