Bez poučení
Mám svoje místo na světě
Snad Pánbů mi ho dal
Měl zjev zlatého telete
A strašlivě se smál
Já nepohrdám možností
Tak bez řečí jsem bral
Jak dítě vida sladkosti
Ten zlatý struk jsem sál
A byl to život věřte mi
Život co za to stál
Jo doslova ráj na zemi
On dával a já bral
Teď poučení přijít má
Trest za to jak jsem žil
Jak se mi to vše zajídá
A ubývá mi sil
Nic takového nepřijde
Vždyť život není fér
Tak i ty když ti nabízí
Si bez morálky ber!
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Sladkalu, CULIKATÁ, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)