Anotace: v čem tkví krása? v bezchybném těle? nebo v nádherné duši?
Sbírka: Naděje prý umírá poslední...
Helemese, povedená, moc povedená a zdá se i mírně vybočující z obvyklých témat!!!
10.02.2011 14:12:00 | René Vulkán
dle mě je krása snoubená se vším.. prázdná dlaň je pro někoho plná, dotek je studený, pro někoho je to na co čekal.. krása je relativní a nejde půlit ani čtvrtit, natož dvojit.. :-)dívat se na fotku, ještě není dle mě dívat se na "člověka"..
07.02.2011 01:26:00 | zelená víla
Petr Hanka to pochopil naprosto správně.. ale stále je spousta lidí, kterým záleží jen na fyzické kráse a duše je vůbec nezajímá...
06.02.2011 18:48:00 | TedelyBear