Život
Nedej mi utonout
a ztratit se ve tvém pohledu
když nemohu si vzpomenout
na tu dobu
kdy před tebou unikám
do ticha
a něžně se ho dotýkám
jako svého života
...
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: René Vulkán, Květka Š., Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)