Anotace: ...
Láska je poklad,ale nikdy nevíme kdy ho najdem.
V dnešním světě se tělo prodává,ale láska chybí...
16.03.2011 06:47:00 | Danger
strašidýlko taky Tě chválím - podle mne jsi správně poznala, že je cosi nakřivo /podle mne nejmíň ty řeči, ten postoj k té lásce/, a stojíš si za sebou.... a tak to má bejt!
Výborně, rosteš. Drž se, bude čím dál líp!
09.02.2011 08:18:00 | pamp_elka
nenech sebou manipulovat ... vydrž ... bojuj a jdi si za svou láskou ...
07.02.2011 07:41:00 | nejsembásník
Řekla jsi: "Já jsem děvka a chci s někým spát."- za tenhle verš máš tip, ani nevim proč *
06.02.2011 21:05:00 | Nikotin
Buď vždy sama s sebou, věř, že štěstí, láska na Tebe stále čekají.
06.02.2011 20:15:00 | NikitaNikaT.