Stalo se něco zvláštního :-). Zrovna dneska jsem večeřel písmenkovou polívku a přišel mi strašně zajímavej obraz:"skládám si tvý jméno", a nyní ho tady čtu v básničce úplně někoho jinýho, zakomponovanej sice úplně blbě, do úplný slátaniny, ale stejně je to dost zajímavý. A možná že "zajímavý" je pro to dost lacinej výraz :-).
07.02.2011 00:03:00 | Nikotin