ájsíkmí
Paprskům mířím vstříc
s radostí blázním z nebe
kráčím, vzhlížím měsíc
hledám se uvnitř sebe
Hořím pro vzdušný hrad
dokola roním perly
všem půjčuju se smát
hledám se o berlích
Jsem melodií uším tvým
posloucháš ji, broukáš
jen nic je pro mě vším
hledám se křížem-kráž
Jsem po okraj plný
-s prázdnou kapsou, hlavou
lidé dmou se jak vlny
já se hledám, léta plavou
Chci tě prosit - oč ale?
myslím, nesmysly syslím
mysl má tone v močále
hledám se, čiře kreslím.
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, J sh' T r' k
Komentáře (1)
Komentujících (1)