Zádumčivá
Anotace: pár zádumčivých veršů z myšlenek, které se samy jednoho večera začaly vynořovat a vrtat v hlavě
život je plný šprýmů
ať už jsou schované
a nebo křičí v rýmu
ty myslel sis, že utečeš osudu
a osud utekl tobě
před očima
smál se, když ti šeptal
co by bylo, kdyby
a tys plakal, plakal...
a litoval své chyby
však už bylo pozdě
marné bylo lát a dávat plané sliby
(...)
lež nikdy nechodí oděna
v rouše Evině
Adam není Eva
světlo není tmou
a smutek je zla ozvěnou
i když ti lež nastavuje nahé prsy
věř, že z nich poteče jed
ten, kdo oslepen vidinou štěstí
se z nich napil
na šibenici zloby teď visí
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)