Jasněé...=)
07.02.2011 18:10:00 | Corsica
To nema mit nic spolecneho se socialni problematikou ani s politikou..jen jsem se ucila na test z Prava (ktery jako predmet mam prvne v zivote) a trochu mi z toho hrablo..a vzhledem k tomu ze studuju socialni tematiku tak se tomu socialnimu naznaku asi nevyhnu,slo jen o zlehceni umorneho uceni =)
07.02.2011 14:50:00 | Lioness
Ve svým stylu to asi nebude špatný. Osobně teda nemám rád, když se sociální problémy, politika, ideologie apod. tahají do umění.
07.02.2011 14:38:00 | Nikotin